| مهمان گرامی اگر جزو اعضای سایت نیستید در سایت ثبت نام کنید تا بتوانید از کلیه امکانات سایت استفاده نمایید . |
|
![]() |
|
|
| آخرین پست های سایت |
| اخبار خبرگزاریهای معتبر |
|
|||||||
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
مالک اصلی سایت
40 بار در 25 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من :
|
دوستان گرامی مطالب زیر توسط مدیرکل سایت تهیه شده و کاملاً منحصر به فرد است ، لذا خواهشمند است از کپی کردن این مطالب جهت استفاده در دیگر سایتها جداً خوداری نمایید مگر اینکه منبع آن یعنی سایت [فقط کاربران میتوانند لینک را ببینند اگر کاربر سایت هستید وارد سایت شوید در غیراینصورت برای عضویت در سایت اینجا کلیک کنید] ذکر نمایید . یا اینکه لینک این مطلب را قرار دهید (این لینک عبارتست از [فقط کاربران میتوانند لینک را ببینند اگر کاربر سایت هستید وارد سایت شوید در غیراینصورت برای عضویت در سایت اینجا کلیک کنید]):arrow: کابران عزیز سایت ، چون اکثر شما از داشتن فایندر محروم هستید میخوام یک روش بسیار ساده را که خودم بطور تجربی براتون تهیه کردم ، بهتون آموزش بدم تا از شر نصب آنتن خلاص بشید 1- یک شکل براتون تهیه کردم که کاملاً دقیق است و میتوانید از آن یک پرینت بگیرید و در روی بام یا بالکن (یا هرجا که میخواهید دیش خود را نصب کنید) ، این خطوط را روی زمین قرار داده ، و امتداد آن را روی زمین با ماژیک بکشید . خط جنوب در امتداد عقربه قطب نما که جنوب را نشان میدهد قرار گیرد . 2- توجه داشته باشید که وقتی پشت دیش می ایستید امتداد LNB در امتداد خط مورد نظر شما باشد . یعنی اگر میخواهید دیش را برای ماهواره ترک ست تنظیم کنید باید دقیقا دیش در امتداد خط TurkSat باشد . 3- حال باید ساعت LNB را تنظیم کنید در LNB لیزر امتداد اتصال سیم به LNB باید روی ساعت 4 قرار گیرد (در شکل نشان داده شده) 4- یکی از فرکانسهای قوی برای تنظیم ترک ست عبارتست از : فرکانس : 11607 و سیمبل ریت : 3750 و قطبیت : Horizontal توجه داشته باشید که رسیور روی این فرکانس تنظیم باشد 5 - حال که دیش را روبروی جهت ترک ست قرار دادید اگر دیش 90 سانتیمتر دارید میله پشت دیش را کامل پایین بیاورید تا LNB نسبت به هاتبرد بیشتر رو به آسمان برود . توجه : درجه های مشخص شده در واقع درجه بین امتداد ماهواره نسبت به امتداد جنوب می باشند که با توجه به طول و عرض جغرافیایی در ایران ممکن است تا چند درجه ای تغییر کند که در اصل مسئله چندان اهمیتی ندارد . |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از مدیرکل سایت عزیز تشکر کرده اند: | benlad (۴-۰۵-۱۳۸۹) |
|
|
#2 |
|
کاربران تأیید شده
1 بار در ا پست از ایشان تشکر شده است.
|
لطفا بگید طریقه تنطیم دیش ایران و ترک ست چه جوریه ممنون میشم
ویرایش توسط isaac23 : ۷-۰۵-۱۳۸۹ در ساعت ۰۸:۲۳ بعد از ظهر دلیل: اشتباه در نوشتن |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از isaac23 عزیز تشکر کرده اند: | hamedrostami (۹-۰۶-۱۳۸۹) |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|